Aids in Afrika : oorsprong, verspreiding en seksuele netwerken in historisch en socio-cultureel perspectief. - Vangroenweghe, Daniel (Antwerpen : EPO, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie