De arbeidersraden 1946 : eerste gedeelte - Aartsz, P.; Pannekoek, Anton (Amsterdam : De Vlam, 1946)
Bibliotheek François Vercammen
P. Aartsz is pseudoniem van Anton PannekoekBevat: 1. De taak 2. De strijd
Nederlands
Monografie
Keywords: Pannekoek, Anton; radencommunisme