L' Europe unie : pourquoi? comment? - Mollet, Guy (Strassbourg : Société d'Editions du Pas-de-Calais, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Supplement bij 'Documentation Politique', nr 131, januari 1953
Frans
Brochure
Keywords: Europese eenmaking