Histoire de l'Allemagne 1945-1991 : cartes, chronologie et index - Bark, Dennis L.; Gress, David R.; Demange, Odile (Paris : Editions Robert Laffont, 1992)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: geschiedenis; Duitsland; Duitse Democratische Republiek (DDR).; Bondsrepubliek Duitsland