Twee vrienden - Vermeylen, August (Brussel : Manteau, 1943)
Bevat stempel van Belgian Government Inforamtion Center, New York
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Vermeylen, August, dedicatee: Vermeylen, Piet
Oplage van 1120, genummerd exemplaar 257
Nederlands
Monografie