Buitengewoon kongres bouw, 25 oktober 1986, Brussel. - Algemene Centrale (AC) (Brussel : Algemene Centrale, 1986)
Bevat volgende syntheseverslagen:- de ekonomische toestand in de bouw- de syndikale aktiviteit- de bestaanszekerheid- het Fonds voor Vakopleiding (FVB)- de arbeids- en veiligheidsvoorwaarden
Nederlands
Brochure