Bij de onthulling van Idel Ianchelevici's bronzen Camille Huysmans - Geldolf, Wim (Antwerpen : Stad Antwerpen, 1981)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit Antwerpen: tijdschrift der stad Antwerpen, jg. 27, sep 1981, nr. 3
Nederlands
Brochure