August Vermeylenfonds 40, 1945-1985 : kunstmap - Vermeylen, August; August Vermeylenfonds (AVF); Roelants, Karel; Mussche, Achilles; Vercammen, Jan; Calewaert, Willy; Laridon, Roland (Antwerpen : AVF, 1985)
Deze publicatie bevat fragmenten uit:- "De taak", August Vermeylen (1945)- De toespraak "De mens en de maatschappij", August Vermeylen (1925)- "Aan de voet van het belfort", Achilles Mussche (1950)Deze publicatie bevat de volgende gedichten:- "Langzaam Adieu", Achilles Mussche (1962)- Ongetiteld gedicht, Achilles Mussche (1971)- "Nawinternacht", Jan Vercammen (1946)
Deze kunstmap werd uitgegeven ter gelegenheid van de lustrumviering, 40-jarig bestaan van het August Vermeylenfonds, op 5 oktober 1985 te Brugge
Titel in publicatie: "Mijn vriend, wij zullen dit land schoner maken"
Nederlands
Brochure