Partij in het verzet : de CPN in de Tweede Wereldoorlog - Galesloot, Hansje; Legêne, Susan (Amsterdam : Pegasus, 1986)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: communistisch verzet