La révolution brune : une histoire sociale du 3e Reich (1933-1939) - Schoenbaum, David; Etoré, Jeanne (Paris : Editions Robert Laffont, 1979)
Bibliotheek François Vercammen
Oorspronkelijke titel: Hitler's social revolution
Frans
Monografie
Keywords: Nazisme; Duitsland