L' Allemagne de notre temps : 1945-1978 - Grosser, Alfred ([Paris] : Fayard, 1970)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: Duitse Democratische Republiek (DDR).; Oost-Duitsland.; Bondsrepubliek Duitsland; West-Duitsland.