Grieven der Antwerpsche dokwerkers - Winkeler, N. (Antwerpen : Studiekomiteit van Vrede-Hoogstraat, 1898)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: havenarbeiders; arbeidsomstandigheden; Antwerpen