De Wet-Nolf en de vervlaamsching der universiteit te Gent - Aktie-Komité ter Vervlaamsching (Gent : Tspyker, 1924)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: Vlaamse Beweging; onderwijs