Antwerpen - de Jong, Gérard; Diamantexpo (Antwerpen : Diamantexpo, 1956)
De vereniging Diamantexpo werd opgericht in de aanloop naar de wereldtentoonstelling van 1958 en had tot doel nationale en internationale diamanttentoonstellingen te promoten
Frans
Brochure
Keywords: diamantnijverheid; Antwerpen