Roergangers in de mist : sociale ongelijkheid en malaise van de besluitvorming in België. - Van Haegendoren, Mieke; De Jonghe, Etienne (Antwerpen : Scriptoria, 1978)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: politieke besluitvorming; sociale ongelijkheid