De stille genocide : de fatale gebeurtenissen rond de val van de Indonesische president Soekarno. - Giebels, Lambert J. (Amsterdam : Bert Bakker, 2005)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Indonesië