The death of Yugoslavia - Silber, Laura; Little, Allan (London London : Penguin Books BBC, 1996)
Bibliotheek François Vercammen
Het boek is samen verschenen met een televisieserie The death of Yugoslavia, dat werd uitgezonden in 1995
Engels
Monografie
Keywords: Joegoslavië