Inventaris en voorstellen tot beheer van het Boelaarpark - Stryckers, Paul; Peleman, W.; Stakenborghs, R.; Stryckers, Jan; Gillard, Piet; De Roover, H.; Wollaert, E.; Bekaert, G.; Slembrouck, Juul; Van Hoof, A. (Borgerhout : Gemeentebestuur Borgerhout, 1974)
De samenstellers van deze brochure vormden later de 'Studiegroep Boekenbergpark'
Nederlands
Brochure
Keywords: natuurbeheer; actiegroepen; Borgerhout; Antwerpen