De dansdeel : bundel IV : nieuwe reeks volksdansen - Hofman, Huig; Volksdanscentrale voor Vlaanderen (VDCV); Milio, René ([Antwerpen] : VDCV, 1954)
Deze publicatie bevat volgende liederen:- Jan Speelman- Klein Schots- Boerenbruiloft- Zweedse klapdans- Een leuke jongen- Parijse polka- Meisje, was je...- De zonnebloem- De tweelingzusters- Soldatenvreugd- Oosterse prinses- De muurbloem- Schotse wals- De driesprong- De bisschop- Stokjes oprapen- Mollen of kruisen- De Schotse muts- De doedelzak- Het meisje aan het venster- Meibloesem- Grote ronde- Om de pereboom- Appeltjes van oranje
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen