De dansdeel : bundel II : volksdansen voor gevorderden gerangschikt naar graad van moeilijkheid - Hofman, Huig; Volksdanscentrale voor Vlaanderen (VDCV); Milio, René ([Antwerpen] : VDCV, 1951)
Deze publicatie bevat volgende liederen:- Jager Wannes- Hopprocessie- Vierkantdans- Vierkante Acht- Piepkenduik- Tampet- Het duivelspaard- Hakke-tone- Grote tral- Duitse wals- Vrolijke melkmeisjes- Kontra met Plu- Jan Klaassen- Spaanse wals- De kolom- Menuet-wals- Mieke, willen w'eens dansen (Kempische Zevensprong)- Kleuterbos- Ter kameren- De stopgalop- Het meisje uit het noorden- Spitfire- De windmolen- Malpertuus
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen