Er waren er die niet gingen : vijftien eeuwen straf voor Indonesië-weigeraars. - Zwart, Henny (Amsterdam : Solidariteit, 1995)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: 1946-1950.; dienstweigeraars; Indonesië; Nederland