De slag om Warschau : Lenins mislukte aanval op Europa. - Zamoyski, Adam (Amsterdam : Balans, 2009)
Bibliotheek François Vercammen
Oorspronkelijke titel: Warschau 1920. Lenin's failed conquest of Europa
Nederlands
Monografie
Keywords: Lenin, Vladimir; Rusland; Sovjet-Unie.; Polen