'Gehavend milieu' : de toekomst van de Antwerpse haven in het kader van een duurzame ontwikkeling : conferentie, vrijdag 21 januari 1994. - Natuurreservaten; Arbeid & Milieu (Antwerpen Antwerpen : Natuurreservaten Arbeid & Milieu, 1994)
Bevat volgende onderdelen:- Programma- Gehavend milieu: haven en mobiliteit (Dirk Van Regelmortel)- Mogelijkheden van gecombineerde haven- en natuurontwikkeling (Johan Vandewalle)- Het Schelde-estuarium in het kader van een duurzame ontwikkeling (Ward Dossche)- De integratie van ecologische aspecten in sociaal-economische evaluaties van havenprojekten (M. Lesceu en A. Verbeke)- Havenbeleid (Bart Martens)- Deelnemerslijst- Bestelformulier
Nederlands
Brochure
Keywords: haven van Antwerpen; natuurbehoud