ACOD Telecom Vliegwezen Aviation CGSP : info : deel 2 : standpunt van de sector Telecom-Vliegwezen. - Algemene Centrale der Openbare Diensten (ACOD) (Brussel : ACOD, 1990)
Bevat de volgende documenten:1. Uittreksel uit het Sectorieel Eisencahier - 2e luik 1989-1990: vakbondsstandpunt aangaande de toekomst van de telecommunicaties in België2. Persmededeling gevolg het Uitgebreid Nationaal Bureau van 21 maart3. "Overheidsbedrijven": standpunt van de sector Telecom/vliegwezen van maart 19904. Opmerkingen van de sector in verband met de oprichting van het BIT5. Hervorming van de Openbare Bedrijven: standpunt van de sector Telecom/vliegwezen6. Uittreksel uit Toekomstplannen en resoluties 17e statutair congres van ACOD- Telecom/vliegwezen7. Memorandum aan de regering van het Gemeenschappelijk Vakbondsfront van het personeel van de RTT
Nederlands
Brochure