Liedboek van de strijd : deel één - Fokke, Rogier; de Gruyter, Jelle; Melis, Rian (Wageningen : De Uitbuyt, 1980)
- Het levenslied van Japie de Schoolverlater- Parasieten, steunbandieten- Geen zakgeld maar loon- Geen zakgeld voor m'n werk- Jeugdloonlied- Minstens minimum jeugdloon- De zegeningen van het kapitaal- Het lied van het kastje en de muur- Sociaal gevoel- Werk in een fabriek- De vulspecialist- Arbeid adelt- Voor werk en werkgelegenheid- Weverslied- Stakingslied- Prijskompensatie- Marslied der fabrieksarbeiders- Fascisme is moord- Niemand of wij allen- Slaaf- De heimelijke opmars- De veensoldaten- De moerbrigade- Eenheidsfrontlied- De gedachten zijn vrij- Ballade van de vrijheid van gedachten- Spanjelied- Costa del Sol- Lied tegen de Duitse overheersing- EEG-lied- Tegen het neo-fascisme- Terrorist- Tegen de NAVO- Uit de NAVO- Elegie voor moordenaars- Lauwersmeerlied- Vredeslied- Nooit, nee nooit- Een kwestie van tijd- Ban de bom- Neutronenbomlied- Stop de neutronenbom- Anti-neutronenbomlied- Waar het om gaat- Kalkar, kijk uit- Kernenergielied- Kalkarhymne- Zeg minister ik wil een ding- Liever nu aktief dan morgen radio-aktief- Kernenergielied- UNCee- Kalkarlied- Almelo-lied- Slaapliedje- Het huis van Jan en Ant- Woningbouwlied- Woningnoodlied
Bevat: partiturenSamengesteld uit het Landelijk Archief van Progressieve Koren en Muziekgroepen
Nederlands
Monografie
Keywords: liederen