Zwart op wit : een verzameling actuele politieke spotprenten en karikaturen uit de vooruitstrevende wereldpers. (Amsterdam : Pegasus, 1961)
Ter gelegenheid van het 20ste partijcongres van de Communistische Partij van Nederland aangeboden aan de lezers van het maandblad Politiek en Cultuur
Nederlands
Brochure
Keywords: cartoons