Internationale economie, vrije markt en regulering : internationale spelregels in een geglobaliseerde economie - Cuyvers, Ludo; Algemene Centrale-afdeling Antwerpen-Waasland (Antwerpen : Algemene Centrale, 1999)
Vorming ter voorbereiding van het Gewestelijk Congres Antwerpen-Waasland van 20 november 1999
Nederlands
Brochure