Een vakbondsproject voor de 21ste eeuw : ABVV vormingsvijfdaagse 25-29 oktober 1999 - Vanneste, Luc; Algemene Centrale-afdeling Antwerpen-Waasland (Antwerpen : Algemene Centrale, 1999)
Vorming ter voorbereiding van het Gewestelijk Congres Antwerpen-Waasland van 20 november 1999
Nederlands
Brochure