Nootweer : koncert uit wettige zelfverdediging. - Brecht Eisler Koor (Brussel : Brecht Eisler Koor, 1982)
Deze publicatie bevat volgende liederen:- Laat toch vrij die straat- Dat gebeurt in Vietnam- Aanslag- Als de bijl valt- Realpolitik- Kommunisme mag- Kommunisme mag niet- Profaan gebed- Ragtime- De achtste olifant- Spanje 1936- Grafrede- Dwaze moeders- Vrouwenblues- Vader Abraham- De kolonols- Drie koren uit "de maatregel"- Het lied van de grote verandering
Bevat: partituren
Nederlands
Brochure
Keywords: liederenbundel