Találkozásom Európa szocialista vezetöivel - Buchinger, Manó (Budapest : Népszava-Könyvkereskedés Kiadása, 1938)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Buchinger, Manó, dedicatee: Huysmans, Camille
Hongaars
Monografie
Keywords: socialistische figuren; Europa