Le pain quotidien 1903-1906 : roman - Poulaille, Henry; Delatousche, Germain (Paris : J. Ferenczi et fils, 1939)
Fonds Perrone
Frans
Monografie
Keywords: arbeidersliteratuur; socialistische arbeidersbeweging; Frankrijk