De roode avond : 1. Het programma van de communisten - Baisir, A. (Brussel : Propaganda Komiteit der Katholieke Pers, 1925)
Fonds Perrone
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: anticommunisme; Parlementsverkiezingen van 1925