Le petit guide des IST : infections sexuellement transmissibles : pour partir sur de bonnes baises. - SIDA'SOS (Anderlecht : SIDA'SOS, 2018)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Ondertitel: de 'i' in 'baises' heeft een andere kleur, waardoor deze ook als 'pour partir sur de bonnes bases' gelezen kan worden
Frans
Brochure