Honderd jaar sociaal recht in België 1886/1887-1986/1987 : handelingen van de herdenkingsdag van 12 november 1986, Paleis voor Congressen te Brussel. (Brussel : Min. van Sociale Voorzorg Min. van Tewerkstelling en Arbeid, 1986)
Bibliotheek François Vercammen
Bijzonder nummer van "Arbeidsblad" - "Belgisch Tijdschrift voor Sociale Zekerheid"
Nederlands
Monografie
Keywords: 1886 - 1987.; sociaal recht; België