De hoop doen herleven : een bevrijdend socialisme voor de 21ste eeuw - Tondeur, Alain; Vercammen, François (Brussel : Uitgavenfonds Léon Lesoil, 1993)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie