El Ferrol, het proces tegen de 23 : hoe het Franco-regime in Spanje de arbeidersbeweging probeert te onderdrukken. - Acción Fuego (Utrecht : Acción Fuego, 1975)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: dictaturen; Spanje