La guerre du Rif - Semard, Pierre (Paris : Librairie de l'humanite, 1926)
Fonds Perrone
Frans
Monografie
Keywords: Communistische Partij van Frankrijk; socialistische arbeidersbeweging; Frankrijk; Marokko