La décision politique en Belgique : le pouvoir et les groupes. - Meynaud, Jean; Ladrière, Jean; Perin, François (Paris : Armand Colin, 1965)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: binnenlandse politiek; politieke besluitvorming; drukkingsgroepen