De toestand van de arbeidersklasse in Engeland : uit eigen aanschouwing en authentieke bronnen - Engels, Friedrich (Moskou : Uitgeverij voor Literatuur in Vreemde Talen)
Bibliotheek François Vercammen
Bevat een verklarend namenregister
Nederlands
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; Groot-Brittannië.