Studies over de bewegingswetten van de maatschappelijke ontwikkeling. - Liebknecht, Karl (Baarn : Het Wereldvenster, 1976)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Liebknecht, Karl; maatschappijkritiek