Samen mama : zwangerschapsgids voor lesbische koppels - Claeys, Barbara; Toussaint, Frank (Tielt : Lannoo, 2008)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Dit boek is een initiatief van Vlaams minister van Gelijke Kansen Kathleen Van Brempt
Nederlands
Monografie