Lesbisch informatieboekje 1993 - van Diepen, Ina; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC; van Egmond, Nelleke; Koornstra, Anja (Amsterdam : NVIH COC, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure