Voorbij het huwelijk. - Ruygrok, Willemien (Amsterdam : NIVH COC, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Brochure naar aanleiding van de conferentie 'Voorbij het huwelijk' georganiseerd door de Nederlands Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC te Amsterdam
Nederlands
Brochure