(on)Zichtbaar holebi : onderzoek naar de situatie van homoseksuele, lesbische en biseksuele werknemers op de werkvloer van de Vlaamse overheid. - Vlaamse Overheid. Dienst Emancipatiezaken (Brussel : Vlaamse overheid, 2008)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie