Zuigelingen en kinderen met risiko voor HIV-infektie : nota's voor zorgverleners. - Jonckheer, Tijl; Peeters, Bart (Antwerpen : Algemeen Kinderziekenhuis Antwerpen)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure