De prevalentie van infecties in penitentiaire instellingen in België : onderzoeksrapport. - Interbedrijfsgeneeskundige Dienst voor Werkgevers (IDEWE) (Leuven : IDEWE, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure