Rijkdom door verscheidenheid : twee jaar gelijke kansenbeleid in Vlaanderen - De Beule, Karina; Eyckmans, San; Galbusera, Sandra (Brussel : Gelijke Kansen, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Titel op omslag: Vlaams minister van Brusselse Aangelegenheden en Gelijke - Kansenbeleid : juni 1995 - september 1997
Nederlands
Brochure