Deskundologika over : homoseksualiteit, lesbiese liefde, masturbatie - Hazen, Louis; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC; van Beek, Evert (Maastricht : NVIH COC, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure