L' insupportable silence des démocrates - Santin, François; Flagothier, Robert (Liège : Démocratie Sans Frontière, 2006)
Publicatie naar aanleiding van de herdenking van de 70ste verjaardag van de Spaanse Burgeroorlog en van de tentoonstelling 'Carteles de la Guerra Civil 1936-1939' door de Fundacion Pablo Iglesias
Frans
Brochure
Keywords: Spaanse Burgeroorlog