Storia della socialdemocrazia tedesca - Mehring, Franz; Ragionieri, Ernesto (Roma : Editori Riuniti, 1961)
Fonds Perrone
Italiaans
Meerdelige publicatie
Keywords: politieke geschiedenis; arbeidersgeschiedenis; Duitsland